Borbás Barna: ELSŐ GÓL – Válasz Online
 

Borbás Barna: ELSŐ GÓL

4 900 Ft

Leírás

A Válasz Online új kiadványát, Borbás Barna Első gól című könyvét minden közvetlenül tőlünk rendelő olvasónk egyedileg szignózva kapja kézhez! Köszönjük, ha kiadónknál vásárolnak.

A magyar válogatott első gólszerzője – hazai pályán és idegenben is. Az első angliai magyar mérkőzés győztes góllövője. Az FTC első bajnokcsapatának balszélsője. Az első „doktor labdarúgó”.

Borbás Gáspár a magyar foci hőskorának egyik legfontosabb alakja. Nevét az összes hazai futballtörténeti könyv jegyzi, de a két világháború közötti politikai szerepvállalását és a holokauszt alatti embermentésben játszott szerepét feltáró életrajza most jelenik meg először.

Hogyan emelkedett fel, miért lett sikeres a magyar labdarúgás a századforduló után? Hogyan lett a Fradi csatárából Bajcsy-Zsilinszky Endre követője, és vett részt a Horthy-korszak egyik legkínosabb politikai botrányának kirobbantásában? Hogyan segített menekülni Teller Ede családjának és másoknak a II. világháború borzalmai közepette? Borbás Gáspár labdarúgó-ügyvédről dédunokája írt lebilincselően érdekes életrajzot.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A könyv (postaköltség ellenében) házhoz szállítással vagy (plusz költség nélkül) fővárosi személyes átvétellel is rendelhető. Utóbbi esetén Pesten az Evangélikus Országos Múzeumban (térképen itt, nyitva: kedd-vasárnap: 10-18 óra; hétfőn zárva), Budán a Kelet Kávézó és Galériában (térképen itt, nyitva: hétfő-péntek 7:30-22:30, szombat-vasárnap 9:00-23:30) vehető át, az elektronikusan (telefonon) vagy kinyomtatva felmutatott számla ellenében.

FONTOS! Személyes átvétel esetén nincs „átfutási idő”, a könyv azonnal átvehető a megadott két átvételi ponton! A Deák tér esetében nem a múzeum melletti könyvesboltot, hanem a múzeum információs pultját keressék! Bármilyen technikai kérdés/probléma esetén a (70) 593 8989 adunk közvetlenül telefonon információt!