Médiaajánlat

Háttér: az új médium

A Heti Válasz a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség számai alapján a második legolvasottabb országos magyar hetilapként szűnt meg 2018 nyarán. Az újság bezárása után a szerkesztőség magja egyben maradt, és 2018 decemberétől internetes médiumként folytatja a munkát. A valaszonline.hu domain alatt működő internetes lap tartalmában vállalja a Heti Válasz hagyományait. A Válasz Online nem hírportál, így a napi hírversenyben sem kíván részt venni, hanem az angolszász sajtóterminológia által Long-form journalismnek nevezett keretrendszerben jellemzően naponta egy-két átfogó, elemző cikket, interjút, oknyomozó anyagot közöl, a nemzetközi témák esetében angol nyelven is. Az új médium nem a napi pártpolitikai csatározásokra összpontosít, hanem a hazai közélet, kultúra és gazdaság mélyebb összefüggéseire – állandó kitekintéssel Közép-Európára és a globális folyamatokra.

A kiadó

A Válasz Online médium kiadója a Válasz Online Kiadó Kft., a cég alapító-tulajdonosai az internetes lap munkatársai.

A célközönség

A Válasz Online el kívánja érni a Heti Válasz és a néhai Válasz.hu közönségét, és szól minden olyan, gondolkodni, tájékozódni, a mélyebb összefüggéseket érteni akaró olvasóhoz, akinek fontos a szabadság és a hagyomány. Az olvasókkal való kapcsolattartást Facebookon és a megújuló, 2019 januárjától rendszeres hírlevelünkben is szorosabbra kívánjuk fűzni.

Az értékesíthető felületek

A Válasz Online-on az indulás utáni időszakban a következő megjelenési felületeket biztosítjuk:

  • Kezdőlap, jobb oldalsáv, „vertical rectangle”, 230×430 px (normál, responsive). Listaár: 35 000 + áfa forint/nap
  • Cikkoldal, „roadblock”, szövegtörzsbe illesztett (minden cikkben), 970 px széles, variálható magasságú. Listaár: 50 000 forint + áfa/nap

Kapcsolat
hirdetes [kukac] valaszonline.hu
+36 70 593 8989