Hetedhét – nemzetközi hírlevelet indítunk arany fokozatú támogatóinknak! – Válasz Online
 

Hetedhét – nemzetközi hírlevelet indítunk arany fokozatú támogatóinknak!

A szerk.
| 2023.09.07. | A szerk

Kedves Olvasónk! 

Ahogy támogatóink már megszokhatták, Filter című napi hírlevelünkben a Válasz Online szerzői minden hétköznap összegyűjtik a nap legfontosabbnak és legértékesebbnek tartott cikkeit, podcastjait, fotógalériát és videóit. A napi hírlevelet ezután is minden támogatónk megkapja, ebben nem lesz változás. Arany fokozatú előfizetőinknek viszont szeptembertől új termékkel is igyekszünk megköszönni támogatásukat: új nemzetközi hírlevelünkben minden pénteken a világsajtó legérdekesebb tartalmait szemlézzük. A Hetedhét a napi hírlevélnél tartalmasabb ajánlókat is tartalmaz majd, és olyan külföldi írások lényegét is igyekszünk összefoglalni, amelyek egyébként csak fizetőkapuk mögött érhetők el.

Mit kell tennie ahhoz, hogy megkapja új hírlevelünket?

Ha még nem csatlakozott támogatói körünkhöz, tegye meg most, „Arany 1”, „Arany 2” vagy „Arany 3” fokozatban, rendszeres vagy egyszeri befizetéssel! Részletek itt.

Ha már „Bronz” vagy „Ezüst” kategóriában részese támogatói körünknek, akkor váltson feljebb! PayPalon és Donably-n a korábbi kifizetés törlésével és új („Arany 1”, „Arany 2” vagy „Arany 3”) indításával, rendszeres banki utalás esetén szintén a korábbi megszüntetésével és új beállításával. Támogatási oldalunkat itt találja.

Ha három vagy tizenkét havi „Bronz” vagy „Ezüst” kategóriában részese támogatói körünknek, akkor a különbözet befizetésével léphet „Ezüst” fokozatba. Egyszeri támogatással kapcsolatos oldalunkat itt találja.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a tamogatas [kukac] valaszonline [pont] hu címen!

Köszönjük, hogy mellénk állnak!

#Válasz Online