Rendszeres támogatás – Válasz Online
 

Rendszeres támogatás

Szerkesztőségünk munkáját támogathatja rendszeresen „bronz”, „ezüst” vagy háromféle „arany” fokozatban. Bronz fokozatú támogatóink minden hétköznap megkapják a Válasz hírlevelét, a Filtert, mely az aznapi sztorink mellett tartalmazza cikkválogatásunkat, a szerintünk legfontosabb újságírói teljesítményekkel. Ezüst fokozatú támogatóink a napi hírlevél mellett meghívót kapnak havi, zártkörű klubestjeinkre is. Arany fokozatú támogatóink a napi hírlevél és a klubmeghívó mellett hetente egyszer megkapják nemzetközi hírlevelünket a világsajtó legfontosabb cikkeivel. Aki „Arany 2 vagy „Arany 3” kategóriában segíti munkánkat, kiemelten hozzájárul lapunk működéséhez és bővüléséhez. Köszönjük, ha nagyobb összeggel tudnak támogatni!

Hogyan állíthatja be a rendszeres támogatást? Donably-n és Paypalon (bankkártya szükséges hozzá), illetve rendszeres banki átutalási megbízással is.

🔴 TÁMOGATÁS DONABLY-N

A Donably magyar fejlesztésű adománygyűjtő platform, mely a Barion rendszerét használva nyújt biztonságos fizetési szolgáltatást. A lenti képre kattintva a Válasz Online Donably-lapjára jutunk, ahol beállítható a támogatás összege. (Az „Arany 2 és az „Arany 3” fokozat a zöld nyíllal jobbra léptetve választható ki.)

🔴 TÁMOGATÁS PAYPALON

A PayPal a hazánkban is leggyakrabban használt nemzetközi fizetőoldal. A támogatási kategóriát az alábbi legördülőn keresztül kell kiválasztani, majd a Subscribe gombra kattintva a PayPal oldalán végezhető a bankkártyás fizetés. Fontos: mindenképpen adják meg email-címüket, hogy a napi hírlevelet kézbesíteni tudjuk!

🔴 TÁMOGATÁS UTALÁSSAL

Támogathatja munkánkat rendszeres átutalási megbízással is, amit beállíthat netbankon vagy telebankon (call-centeren) keresztül is. Az átutaláshoz szükséges adatok: Válasz Online Kiadó Kft., 11600006-00000000-83440252 (Erste). Fontos: kérjük, hogy a közleményben mindenképpen tüntesse fel email-címét a hírlevél és a meghívók kiküldése miatt!