Rendszeres támogatás – Válasz Online
 

Rendszeres támogatás

BRONZ
Donably-n vagy PayPalon havi 1700 Ft-ot utaló olvasóink megkapják napi hírlevelünket
EZÜST
Donably-n vagy PayPalon havi 2900 Ft-ot utaló olvasóinknak a hírlevél mellett klubmeghívót küldünk
ARANY
Donably-n vagy PayPalon havi 5000 Ft-ot utaló olvasóinknak az előbbiek mellett extra tartalmakat küldünk

Szerkesztőségünk munkáját támogathatja rendszeresen „bronz”, „ezüst” vagy „arany” fokozatban. Bronz fokozatú támogatóink minden hétköznap e-mail fiókjukba kapják a Válasz hírlevelét, a Filtert, mely az aznapi sztorink mellett tartalmazza cikkválogatásunkat, a szerintünk legfontosabb újságírói teljesítményekkel. Ezüst fokozatú támogatóink a hírlevél mellett meghívót kapnak havi, zártkörű klubestjeinkre is. Arany fokozatú „előfizetőinknek” mindezeken felül időről időre extra tartalmakkal viszonozzuk a támogatást.

A fenti csempékre kattintás még semmilyen tranzakcióval nem jár! A hivatkozások átvezetik önt aloldalunkra, ahol kiválaszthatják a támogatói kategóriát. Csak ezt követően jutnak el a Donably vagy a PayPal elektronikus fizetési oldalára, ahol a megfelelő beállítások után elindíthatják a rendszeres utalást.

Támogathatja munkánkat rendszeres átutalási megbízással is, amit beállíthat netbankon vagy telebankon (call-centeren) keresztül is. Az átutaláshoz szükséges adatok: Válasz Online Kiadó Kft., 11600006-00000000-83440252 (Erste). Fontos: kérjük, hogy a közleményben mindenképpen tüntesse fel email-címét a hírlevél és a meghívók kiküldése miatt!