Rendszeres támogatás

BRONZ
A PayPal rendszerén keresztül havi 1700 Ft-ot utaló olvasóink megkapják napi hírlevelünket
EZÜST
A PayPal rendszerén keresztül havi 2900 Ft-ot utaló olvasóink a hírlevél mellett meghívást kapnak klubestjeinkre
ARANY
A PayPal rendszerén keresztül havi 5000 Ft-ot utaló olvasóink az előbbiek mellett megkapják havi extra hírlevelünket is

Szerkesztőségünk munkáját támogathatja rendszeresen „bronz”, „ezüst” vagy „arany” fokozatban. Bronz fokozatú támogatóink 2019. januártól minden hétköznap e-mail fiókjukba kapják a Válasz hírlevelét, a Filtert, mely az aznapi sztorink mellett tartalmazza cikkválogatásunkat, a szerintünk legfontosabb újságírói teljesítményekkel. Ezüst fokozatú támogatóink a hírlevél mellett meghívót kapnak havi, zártkörű klubestjeinkre is. Arany fokozatú támogatóink a hírlevél és a klubmeghívó mellett havonta egyszer email-fiókjukba kapják extra hírlevelünket, mely a szerkesztőségi munkával kapcsolatos kulisszatitkokat és extra tartalmakat jelenti.

A fenti támogatói csempékre kattintás önmagában semmilyen tranzakcióval nem jár! A hivatkozások átvezetik önt a PayPal elektronikus fizetési oldalára, ahol a megfelelő beállítások után indíthatja a rendszeres utalást. Figyelem! A rendszer lehetőséget ad a PayPal-regisztráció nélküli támogatásra is, egyszerűen, bankkártyával, tehát önnek nem szükséges semmilyen új fiókot nyitni.

Támogathatja munkánkat rendszeres átutalási megbízással is, amit beállíthat netbankon vagy telebankon (call-centeren) keresztül is. Az átutaláshoz szükséges adatok: Válasz Online Kiadó Kft., 11600006-00000000-83440252 (Erste).