Farsangi lemezbemutató koncert: Erdőfű Népi Kamarazenekar – Élő közvetítés a Fonóból február 6-án 20:00 órakor – Válasz Online
 

Farsangi lemezbemutató koncert: Erdőfű Népi Kamarazenekar – Élő közvetítés a Fonóból február 6-án 20:00 órakor

Az Erdőfű Népi Kamarazenekar lemeze december végén jelent meg. A zenekar farsang közeledtével online tartja meg lemezbemutató koncertjét, amelyhez jegyvásárlás után bárki, akár külföldről is csatlakozhat a jegy.hu felületén. A koncertet élőben közvetítjük a Fonóból, a felvétel visszanézhető jeggyel aznap este éjfélig.

A zenekar igazi unikum a hazai folkpalettán: kisebb formációban a budapesti táncházi közeg egyik meghatározó formációja megalakulása óta, teljes kamarazenekari felállásban pedig olyan színpadi népzenei produkciót nyújtanak, amit kevesen tudnak. Más zenekarokból már ismert, nagy tudású tagjai elkötelezett hívei a Kárpát-medencei népzenei hagyomány hiteles előadásának. A formáció egyfajta zenei műhelynek is tekinthető kezdeményes, amelynek célja, hogy átfogó képet adjon a magyarlakta területek és a velünk együtt élő etnikumok vonós népzenéjének sokszínűségéről, az adott vidék vagy falu sajátosságait tartva szem előtt.

Hallgass bele az Erdőfű új albumába itt »»

További információ a Fonó weboldalán »»

Jegyvásárlás itt »»