Ajándékozzon Választ karácsonyra! – Válasz Online
 

Ajándékozzon Választ karácsonyra!

Advent utolsó hetében speciális felhívással fordulunk olvasóinkhoz: ajándékozzon Válasz „előfizetést” barátjának vagy családtagjának, és mi januártól cikkeink mellett naponta elküldjük neki egyedi hírválogatásunkat vagy exkluzív klubest-meghívónkat!

Legyen éves bronz-, ezüst- vagy aranyfokozatú támogatónk egyszeri banki átutalással, és a közleményben tüntesse fel a megajándékozni kívánt nevét és email-címét, mi pedig karácsonyig értesítjük, hogy a támogatási fokozatnak megfelelő szolgáltatásunkra (extra vagy sima hírlevélre, klubestre) lett jogosult az ön jóvoltából!

Építsük együtt olvasói közösségünket!

Az ajándékozás menete a következő:

  1. Egyszeri támogatási lehetőségekről szóló oldalunkon válassza ki az éves arany-, ezüst- vagy bronzfokozatú támogatást.
  2. Az egyszeri banki átutalásnál a saját email-cím helyett a megajándékozott nevével és e-mail címével töltse ki a közlemény mezőt. (Mást nem kell írnia.) Fontos, hogy az átutalást legkésőbb csütörtök estig indítsa el!
  3. Mi karácsonyig értesítjük a megajándékozottat arról, hogy része lett a Válasz körének, rendszeres hírlevéllel vagy exkluzív klubest-belépővel.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a tamogatas [kukac] valaszonline.hu címen!