Ajándék az utolsó pillanatban? Itt a megoldás! – Válasz Online
 

Ajándék az utolsó pillanatban? Itt a megoldás!

A szerk.
| 2023.12.21. | A szerk

Online rendelés után egy percen belül átvehető termék? Ha Ön budapesti, akkor ezt kínáljuk. Vidéki olvasóink is hozzáférhetnek reprezentatív, 200 oldalas, rengeteg gyönyörű képpel illusztrált kiadványunkhoz, mert ugyan a GLS futár pénteki rendelésnél már nem ér oda, de a Válasz Offline offline is megvásárolható. Országszerte ott van a nagy könyváruházakban; a fővárosban és öt megyében a szupermarketekben és az autópályák melletti benzinkutakon. Még karácsonykor is. Mutatjuk hol és meddig juthat hozzá.

hirdetes

A kötet megrendelhető webshopunkban, ahol Borbás Barna Első gól című könyvével kedvezményes csomagban is megvásárolható. A Budapest V. kerületében a Nemzeti Múzeummal szemben, a Múzeum krt. 27. szám alatti Vinikli Borbárban mindennap 8-24 óráig vehető át. Az utolsó alkalom az ünnep előtt itt december 23., akkor 23 óráig tartanak nyitva. Ön rendel, azonnal automatikusan érkezik a számla az emailcímére,  felmutatja a Vinikliben, és már viheti is. Nincs kiszállítási idő, azonnal átvehető.

És még ennél is van későbbi lehetőség,  december 24-én is nyitva van számos üzlet, ahol a Válasz Offline és az Első gól is megtalálható. 

A kiadvány a teljes Válasz-sztorival, öt év legjobb írásaival, gyönyörű színes fotókkal méltó ajándék az olvasni szeretők számára. Köszönjük azoknak a partnereinknek, akik még az ünnep napján is dolgoznak, és segítik eljuttatni a könyvmagazint olvasóinkhoz!


Ezt a cikket nem közölhettük volna olvasóink nélkül. Legyen támogatónk a Donably-n, az új, biztonságos, magyar fejlesztésű előfizetési platformon. Paypal, utalás és más lehetőségek itt >>>

#Válasz Offline