Válogatott hangok, gondűző zenék – Válasz Online
 

Válogatott hangok, gondűző zenék

Szeptemberben elkezdődött a Fonó ünnepi 25. évada a Fonó25 Folkfőváros minifesztivállal, amelynek négy estéjén megörökítettük a remek hangulatot, néhány szép zenei pillanatot. A negyedévszázados jubileumi évad folytatódik, a műsorban most is olyan kihagyhatatlan koncertek szerepelnek októberben, mint a legendás Herczku Ágnes és a Banda október 10-én szombaton, vagy október 16-án a Dalinda acapella formáció és a délszláv muzsika legígéretesebb fiatal felállása, a Babra.

A következő hónapokban az ünnepi válogatásé lesz a főszerep, jobbnál jobb koncertek és lemezbemutatók szerepelnek a programban, s bár a táncházakat a vírus miatt elnapolták, a maszkviselés is kötelező beltéren és a Fonó is 23 órakor zár, mint minden más helyszín, itt mégis minden este valami olyasmit hallhatunk, amiért jó bejönni és amit érdemes hazavinni.

Mi haza is vittük videóban és örömmel mutatjuk meg:

A Szalonna és Bandája így muzsikált:

A duók „párbajában” Bojta Zsuzsanna & ZitheRandom, Szlama László és a Bergics András Duó, a Dalinda és a Babra így töltötték meg a házat csodás hangokkal:

A két kiváló fúvós, Borbély Mihály és Dresch Mihály duója, a Branka Trió, a Porteleki László-Porteleki Áron duó, Herczku Ági és Nikola Parov, a Szokolay Dongó Balázs és a Geröly Tamás duó, valamint a Lakatos Róbert és ifj.Csoóri Sándor ‘Sündi’ duó, majd az Erdőfű így zenéltek:

Balogh Kálmán és Lukács Miklós koncertje, a Karaván Família és barátai, majd a Csángálló zárta az estét:

Október második felében folytatódik a sor Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duójának, valamint a Terra Profondának koncertjével, de lemezbemutatót tart a Poklade és az Ötödik Évszak is.

A programok részletesen itt >>>