Ferenczi György és az 1ső pesti Rackák a Fonóban köszönti a tavaszt – Válasz Online
 

Ferenczi György és az 1ső pesti Rackák a Fonóban köszönti a tavaszt

Ferenczi Györggyel, a világ egyik legjobb szájharmonikásával az élen érkeznek a Rackák a Fonó színpadára február 25-én szombaton ismét megteremtve a kapcsolódást Kalotaszeg és a rock`n`roll, Petőfi és Jimi Hendrix között. Bár még téli hónapban vagyunk, az időjárás és a zenekar hangulata is tavaszi. Úgy alakult, hogy hónapokon át nem játszottak, így igen erősek a zenekari energiák, hatalmas bulival készülnek erre a napra. 

Most is azt kapjuk, amit tőlük megszokhattunk: határtalan zenét, ami nem ereszt! Ferenczi György akár szájharmonikázik, akár hegedül vagy énekel, együtt lélegzik a közönséggel, akárcsak a banda remek zenészei, a rackák. Nem érdemes kihagyni ezt a koncertet tele éltető energiával!

„Olyan Petőfi versek is elhangzanak szombaton, amiket még nem, vagy nagyon-nagyon régen játszottunk, de most sok idő után elővettünk. Úgy alakult, hogy a zenekar az őszt gyakorlatilag kihagyta, részben ezért is nagyon erős energiákkal készülünk erre az estére! A zenekar mókaszintje magas és még mi sem tudjuk pontosan, mi fog történni, de nagy este lesz – ezt ígérjük a közönségnek! Gyertek!” (Ferenczi György)

Egy korábbi Fonó-béli koncert itt »

A szombati koncertről bővebb info és jegyek itt »»