Előrendelhető a Válasz Offline 2. száma! – Tények és hazugságok a magyarság őstörténetéről – Válasz Online
 

Előrendelhető a Válasz Offline 2. száma! – Tények és hazugságok a magyarság őstörténetéről

A szerk.
| 2024.05.05. | A szerk

Új bookazine-unk a magyar lappiacon talán még soha nem tapasztalt alapossággal járja körbe a „Kik vagyunk?” és a „Honnan jövünk?” sokakat foglalkoztató problémáját. A Válasz Offline második száma nem pusztán tudományos ismeretterjesztés: bemutatjuk az utat, amelynek során az őstörténeti kérdés külkapcsolatainkat alakító, költségvetési milliárdokkal megtámogatott kormányzati eredetpolitika lett. Korábban el nem mesélt történeteket is megírunk, olyan emberekét, akik az életüket tették fel arra, hogy újraalkossák a honfoglaló magyarság tárgyi kultúráját. A lap már előrendelhető! Megjelenés és lapbemutató május 14-én.

Lapunk ötödik születésnapjára időzítve jelent meg első könyvújságunk, és már akkor jeleztük, hogy ez csak a kezdet. Folyamatosan tervezzük a Válasz Offline következő számait, amelyek bizonyos időközönként egy-egy témát járnak körül mélységében, a könyvet és a magazint házasító bookazine-formátumban.

Sok-sok előkészület után végre érkezik a második szám: hat fejezetben, több mind 190 oldalon mutatjuk be a magyar őstörténet és eredetpolitika világát, szétszálazva a származási kérdésekről terjedő tényeket, tévedéseket és konkrét hazugságokat. Kiadványunk ezúttal még több önálló, vagyis csak nyomtatásban megjelenő sztorival, sok exkluzív infomációval és lebilincselően szép képanyaggal jelenik meg.

A második Válasz Offline ide kattintva előrendelhető! Az első bookazine és az új szám egy csomagban, kedvezményes áron szintén megrendelhető. További kiadványok és csomagok a webshopban.

Interjú Sudár Balázs történésszel, Bíró András Zsolt antropológus kutatóval, a Kurultáj főszervezőjével, Mende Balázs paleoantropológussal, Türk Attila régésszel és Mestellér János hagyományőrzővel. L. Simon László nyilatkozata a Királyok és Szentek-ügyről. Ablonczy Balázs írása a turanizmusról, Igaz Levente esszéje a Kassai Lajos-féle lovasíjászatról. Hét alapkérdés (és válasz) a magyarság eredetéről, a legjobb szakértők közreműködésével és még sorolhatnánk, mi minden került a Válasz Offline hasábjaira. Új bookazinunk a magyar lappiacon talán még soha nem tapasztalt alapossággal járja körbe a „Kik vagyunk?” és a „Honnan jövünk?” sokakat foglalkoztató problémáját.

#eredetpolitika#nyomtatott Válasz#őstörténet#történelem#Válasz Offline