Válasz Online-ajándékkártya: 3 havi „ARANY” előfizetés – Válasz Online
 

Válasz Online-ajándékkártya: 3 havi „ARANY” előfizetés

15 000 Ft

Kategória:

Leírás

Elegáns aranyszínű ajándékkártya, mellyel a megajándékozott „ARANY” fokozatú Válasz Online-előfizetést kap: három hónapon keresztül minden hétköznap az Ön által megadott email-fiókba küldjük személyes hangú napi sajtóajánlónkat, a Filtert. A megajándékozott havonta megkapja a Válasz Klub meghívóját: zártkörű, csak előfizetőinknek szóló rendezvényeinken neves vendégekkel beszélgetünk, majd az este borkóstolóval folytatódik. Akik „ARANY” fokozatú előfizetést ajándékoznak szeretteiknek, ismerőseiknek, különösen sokat tesznek az oligarcha- és propagandamentes konzervatív sajtóért.

Az ajándékkártya – vagyis a hírlevél- és a klubtagság – karácsony után „élesedik”.

Fontos! Webshopunkban továbblépve, a szállítási adatok kitöltésénél a saját adatait adja meg, és a ‘További információk’ / ‘Rendelés jegyzetek’ mezőnél írja be a megajándékozott nevét ÉS email-címét! Utóbbi hiányában nem fogjuk tudni küldeni a hírlevelet.

Azzal, hogy ön ajándékkártyát vásárol, a bulvár- és propagandamentes sajtót támogatja, ezért befizetéséről számlát nem küldünk, csak visszaigazoló emailt! Amennyiben céggel szeretne előfizetni, a Polgárvilág Alapítvány számlaszámára utaljon, erről részleteket ezen az oldalon talál!