Akció!

Kullmann Tamás: 100 tünet, amelynél azonnal hívjon mentőt

3 999 Ft 3 150 Ft

Kategória:

Leírás

Fájdalom? Láz vagy a száj féloldali tartós lefittyedése? Melyiknél kell mentőt hívni, melyiknél elég később felkeresni az orvost? Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy elbizonytalanodtunk az ezekhez hasonló tünetek jelentkezésekor. Hazai és a párizsi Hôpital Saint-Louis sürgősségi osztályán szerzett tapasztalatai alapján Kullmann Tamás a betegek szempontjából tekinti át a panaszokat, ikonokkal jelezve, mikor mi a teendő, és közben tanácsot ad, hogyan lehet elkerülni a fölösleges várakozást a sürgősségi osztályon.

Sokan ott szembesülnek vele: a sürgősség nem mindig egyenlő az azonnali ellátással, a nem sürgősként besorolt betegek sokórás várakozásra számíthatnak – mert a halaszthatatlan beavatkozást igénylők folyton beelőzik őket. A főorvos könyve abban is segít, mikor – és meddig – lehet otthon várni a tünetek enyhülésére. A hiánypótló kötet a magyar egészségügy több fontos szereplőjének összefogásával ölthetett ilyen szép formát – minden család könyvespolcára ajánljuk.

Amennyiben a díjmentes budapesti átvételt választják: a könyvet a számla elektronikus vagy nyomtatott változatának felmutatása után az Országos Evangélikus Múzeum recepcióján lehet felvenni. (FRISSÍTÉS: ez az opció a járványhelyzet miatt határozatlan ideig szünetel!) 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 4., a metró kijáratánál. Nyitvatartás: kedd-vasárnap: 10.00-18.00; hétfő: zárva.

Nyitvatartás:

Dec. 16-23.: mindennap 10.00-18.00
Dec. 30. hétfő: 11.00-17.00
Egyéb napokon zárva.