Sárgacsekkes befizetés – Válasz Online
 

Sárgacsekkes befizetés

Olvasóink kérésére új szolgáltatással jelentkezünk. Mivel a sárgacsekk jelentős költséggel és adminisztrációs teherrel jár, ezért kérjük, hogy a digitális pénzügyi szolgáltatásokat kezelni tudó támogatóink ne válasszák.

Ha mégis ezen a módon szeretné támogatását befizetni, akkor azt a Polgárvilág Alapítvány számára teheti meg.

A támogatás menete:

1. Kérjük, hogy a tamogatas@valaszonline címre küldje meg

nevét,
postai címét és
jelölje meg, az alábbiak közül melyik támogatói csomagot választja:

A bronzfokozatú támogatók minden hétköznap megkapják a Válasz Online hírlevelét, az ezüstfokozatúakat emellé meghívjuk a Válasz Online klubestjeire, aranyfokozatú támogatóinkat pedig exkluzív rendezvényeinkre.

2. A Polgárvilág Alapítvány az email beérkezését követő tíz napon belül postára adja a befizetéshez szükséges csekkeket.

3. A Válasz Online első hírlevelét támogatóink a befizetés beérkezését követő tíz napon belül olvashatják.

Levele elküldésével elfogadja, hogy a Polgárvilág Alapítvány átadja nevét, emailcímét és a támogatási szintről szóló információt a Válasz Online Kiadó Kft.-nek, adatait a Válaszonline.hu honlapon található GDPR szabályzat alapján kezeljük. További kérdéseit a +36 [70] 593-8989-es telefonszámon teheti fel.

Polgárvilág Alapítvány
székhelye: 3528 Miskolc, Gyöngyösi István u. 15.
adószáma: 19087681-1-05
számlaszáma: 10700086-71080727-51100005
célja: A média és a polgári nyilvánosság támogatása, újságírók képzése, a magyar és az európai kulturális értékek terjesztése, az oktatási, kulturális és kommunikációs tevékenység minél színvonalasabb művelése.