Egyedi befizetési lehetőség cégeknek – Válasz Online
 

Egyedi befizetési lehetőség cégeknek

Amennyiben cége szeretné támogatni céljainkat, a Polgárvilág Alapítvány számlaszámán teheti meg. Adománya közcélúnak minősül, ezért a befizetés költségként elszámolható. Kérjük, hogy az átutalásnál cége bankszámláját használja. A közlemény rovatban jelölje meg azt az emailcímet, amelyre a hírlevelet, meghívókat várja.

A következő támogatói csomagok közül választhat:

Bronzfokozatú támogatóknak minden hétköznap megküldjük a Válasz Online hírlevelét, ezüstfokozatú támogatók emellé meghívást kapnak a Válasz Online klubestjeire, aranyfokozatú támogatóink pedig exkluzív rendezvényeinkre.

A cégek évi 300 ezer forintos vagy annál nagyobb összegű befizetéssel alapítványunk gyémántfokozatú támogatóivá válhatnak.

A befizetésről szóló igazolást a következő hónap tizedik napjáig adjuk postára cége székhelyének címére.

A befizetéssel elfogadja, hogy emailcímét és a támogatási kategóriájának adatait az alapítvány átadja a Válasz Online Kiadó Kft.-nek, és ezekre a továbbiakban a Válaszonline.hu honlapon található GDPR szabályzat lesz érvényben. További kérdéseit a tamogatas@valaszonline.hu címen vagy a +36 [70] 593-8989-es telefonszámon teheti fel.

Polgárvilág Alapítvány
székhelye: 3528 Miskolc, Gyöngyösi István u. 15.
adószáma: 19087681-2-05
számlaszáma: 10700086-71080727-51100005
célja: A média és a polgári nyilvánosság támogatása, újságírók képzése, a magyar és az európai kulturális értékek terjesztése, az oktatási, kulturális és kommunikációs tevékenység minél színvonalasabb művelése.