Spórolva támogatni? Az okos vállalkozók így csinálják – Legyen Ön a következő céges adományozónk! – Válasz Online
 

Spórolva támogatni? Az okos vállalkozók így csinálják – Legyen Ön a következő céges adományozónk!

A szerk.
| 2023.12.05. | Válasz

Amikor tavaly karácsonykor Karikó Katalin gondolatait közöltük arról, hogyan mond köszönetet mindazoknak, akik megnehezítették az életét, a világhírű magyar kutató feltételt szabott: csak ingyenesen olvasható cikként jelenhettek meg a szavai. Könnyen teljesíthettük: a Válasz Online-t mindenki ingyen olvashatja – több ezer magánszemély és vállalkozás adományainak köszönhetően. Ha most vállalkozóként az év utolsó napjai lázas számolással telnek, gondoljon arra a lehetőségre is, hogy költségeit és társasági adóját jótékonysággal, a független sajtónak juttatott összeggel is csökkentheti. Legyen az Ön cége a következő céges támogatónk, és élvezze az ezért járó kedvezményeket!

A lapot támogató Polgárvilág Alapítvány ugyanis közhasznú minősítéssel rendelkezik, ezért a cégek a befizetett támogatást nemcsak költségként írhatják le, de az összeg 20 vagy 40 százalékának erejéig a társasági adóból is kedvezményt kapnak. Támogassa a független sajtót, és élvezze a kedvezményeket!

Húsz százalékos társasági adókedvezményt szeretnék. Mit kell tennem?

A számlaszám: 10700086-71080727-51100005

A közlemény rovatban jelölje meg az emailcímét, ahova a támogatóknak járó hírlevelet és a rendezvényeinkre szóló meghívókat kéri. Legkésőbb a következő hónap 10. napjáig elküldjük cége székhelyére a befizetésről szóló igazolást, amely feljogosítja az adókedvezményre. Időben továbbíthatja a könyvelőjének,

Minden hétköznap megküldjük a Filtert, a Válasz Online tartalomajánlóját, támogatóink emellé meghívót kapnak a Válasz klubba, ahol pódiumbeszélgetés utáni borkóstolóval, szendvicsvacsorával, kötetlen beszélgetéssel várjuk vendégeinket. Kiemelt támogatóink emellé időnként exkluzív meghívókat kapnak rendezvényeinkre, és azt a jó érzést, hogy ők még jelentősebben hozzájárultak a független sajtó működéséhez, miközben az adón is spóroltak.

40 százalékos társasági adókedvezményt szeretnék. Mit kell tennem?

A számlaszám: 10700086-71080727-51100005

Legkésőbb a következő hónap 10. napjáig postázzuk a szerződést arról, hogy a vállalt támogatást három egymást követő évben átutalja. A bürokratikus macerát átvállaljuk, küldjük az igazolást, megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot, hogy minden időben odaérjen a könyvelőjéhez.

Az adományokból alapítványunk újságírók képzését, magyar és külföldi riportutakat, nyomtatott kiadványok készítését és egyebek mellett a Válasz Klub közönségtalálkozóit támogatja.

Újságírók vagyunk, gyorsan dolgozunk. Teszteljen minket, utalja át a kiválasztott összeget, és figyelje, hány nap (vagy óra?) alatt érkezik meg hírlevelünk a címére!

A támogatással felhatalmazást ad az alapítványnak, hogy adatait átadja a Válasz Online Kiadó Kft.-nek és elfogadja, hogy azokat a lap GDPR szabályzata alapján kezeli.

Ha kérdése van, írjon az eloanita [kukac] valaszonline [pont] hu címre az alapítvány kurátorának.

Csatlakozzon a közösségünkhöz, legyen céges támogató most!

P.s.: Magánszemélyként itt tudja támogatni lapunkat.

#Polgárvilág Alapítvány#Válasz Online