Mérföldkő: a Válasz Online-nál folytatja Magyari Péter – Válasz Online
 

Mérföldkő: a Válasz Online-nál folytatja Magyari Péter

A szerk.
| 2023.05.08. | A szerk

Új kollégánk a korábbi években szakterületein önálló „intézménnyé” nőtte ki magát. Hogyan talált egymásra a Válasz Online és Magyari Péter? Szerinte a megoldás: „alaposság, igényesség, elmélyültség”.

hirdetes

Június 1-től a Válasz Online szerkesztőségét erősíti Magyari Péter. Új kollégánk a korábbi években – legutóbb a 444-nél – szakterületein önálló „intézménnyé” nőtte ki magát: a brüsszeli folyamatok vagy éppen a nagy energiabizniszek kulisszatitkaira kíváncsi olvasók egyaránt számíthattak első kézből származó, minden más sajtóterméket megelőzve közölt értesüléseire, elemzéseire. 

Örömmel jelentjük: ezekre a jövőben is számíthatnak Magyari Pétertől – júniustól immár a Válasz Online hasábjain. 

Hogy miért találtunk most egymásra? Új kollégánkat idézzük:

„Alaposság, igényesség, elmélyültség – meghatározó értékei a Válasz Online szerkesztőségének, és ezek fontos szempontok voltak nekem is, amikor eljött a váltás ideje, úgyhogy örülök, hogy csatlakozhattam a laphoz, és nagyon várom a közös munkát.” 

Idén tehát nyolcról tízfősre bővül szerkesztőségünk – hiszen állandó munkatársként Sashegyi Zsófia is csak néhány hónapja erősíti csapatunkat. Nagy lépés ez nekünk. Kockázatos is, hiszen a Válasz Online nem kötődik semmilyen párthoz vagy gazdasági erőcsoporthoz, nem pályázik nagy nemzetközi pénzosztó szervezetekhez; létét alapítása óta az olvasók támogatásának köszönheti. Viszont éppen ezért, az elmúlt négy és fél év tapasztalatából kiindulva merünk hinni abban, hogy jó döntést hoztunk. Hogy a tényekre alapozott, propaganda- és bulvármentes újságírás elég magyar olvasó számára jelent értéket ahhoz, hogy segítségükkel működni tudjunk – immár Magyari Péterrel a csapattagok között. 

Nagyon köszönjük a bizalmat, a támogatási lehetőségekről itt tájékozódhat.


Nyitókép: Magyari Péter (fotó: Válasz Online/Vörös Szabolcs)

Legyen támogatónk a Donably-n, az új, biztonságos, magyar fejlesztésű előfizetési platformon. Paypal, utalás és más lehetőségek itt >>>

#Magyari Péter