Hogy is áll össze a villamosenergia-rendszer? Felsmann Balázs a Zöld Válaszban! – Válasz Online
 

Hogy is áll össze a villamosenergia-rendszer? Felsmann Balázs a Zöld Válaszban!

Zöld Válasz
| 2023.05.08. | Podcast

Két részben már foglalkozott a Zöld Válasz podcast az akkugyárak kérdésével különféle szempontokból, Litkai Gergely vendége pedig ezúttal Felsmann Balázs – a Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdasági Kutatóközpontjának főmunkatársával azt beszélik át, hogy kell-e Magyarországra ennyi akkugyár, egyáltalán, szükség van-e ennyi akkumulátorra a piacon. Mire használhatók ezek az elektromos autókon kívül, hogy állunk a széndioxid-kibocsátás csökkentésével? Mérlegkör-felelősök, aggregátorok – renteteg eddig ismeretlen kifejezés, amelyek most megtelnek tartalommal. Minden, amit a villamosenergia-rendszerünkről tudni érdemes – a Zöld Válaszban.

A Zöld Válasz Litkai Gergely és a Válasz Online együttműködésében valósul meg. Részletek itt. Az adás meghallgatható a fenti lejátszóra kattintva. Ha az nem jelenne meg, közvetlen link itt. Ha asztali számítógépen, laptopon hallgatnának minket, vagy egyszerűen letöltenék az adásokat mp3-formátumban, ide kattintsanak. Ha telefonon keresztül csatlakoznának műsorunkra, a Spotify mellett iTunes-onTuneIn Radio-n és Pocket Casts-on is megtehetik. Podcastunk RSS-csatornája ezen a hivatkozáson található.


A Zöld Válasz elektromos autózással és akkumlátorgyártással foglalkozó korábbi epizódjait itt lehet visszahallgatni:


Ez az adás nem készülhetett volna el olvasóink nélkül. Legyen támogatónk a Donably-n, a magyar fejlesztésű előfizetési platformon! Paypal, utalás és más lehetőségek itt >>>

#akkumlátorgyár#elektromos autózás#Felsmann Balázs#Zöld Válasz#zöldenergia