Bajnokok vagy klímapáriák vagyunk? Ebből a jelentésből kiderül [ZöldVálasz #6] – Válasz Online
 

Bajnokok vagy klímapáriák vagyunk? Ebből a jelentésből kiderül [ZöldVálasz #6]

Zöld Válasz
| 2023.02.13. | Podcast

A Green Policy Center ma bemutatott jelentése alapos elemzésekkel, ábrákkal, méretarányos összevetésben, vagyis Csehországhoz, Ausztiához és Portugáliához viszonyítva mutatja be hazánk teljesítményét a klímasemlegesség felé vezető úton. Mennyiben vagyunk okozói és mennyiben elszenvedői a klímaváltozásnak? Miért csak 14 százalék nálunk a megújuló energia aránya, ha az EU-átlag 37 százalék? Miért nem épít jobban a kormányzat a klímacélok rendkívül magas – 93 százalékos – társadalmi támogatottságára? A ZöldVálasz új adásában Litkai Gergely műsorvezető a Green Policy Center társalapítójával, Huszár Andrással beszélget.

A ZöldVálasz Litkai Gergely és a Válasz Online együttműködésében valósul meg. Részletek itt. Az adás meghallgatható a fenti lejátszóra kattintva. Ha az nem jelenne meg, közvetlen link itt. Ha asztali számítógépen, laptopon hallgatnának minket, vagy egyszerűen letöltenék az adásokat mp3-formátumban, ide kattintsanak. Ha telefonon keresztül csatlakoznának műsorunkra, a Spotify mellett iTunes-onTuneIn Radio-n és Pocket Casts-on is megtehetik. Podcastunk RSS-csatornája ezen a hivatkozáson található.

Műsorjegyzet:


Ez az adás nem készülhetett volna el olvasóink nélkül. Legyen támogatónk a Donably-n, a magyar fejlesztésű előfizetési platformon! Paypal, utalás és más lehetőségek itt >>>


#zöld politika#Zöld Válasz