Váltson feljebb – legyen bronzból ezüst, ezüstből arany fokozatú Válasz Online-támogató! – Válasz Online
 

Váltson feljebb – legyen bronzból ezüst, ezüstből arany fokozatú Válasz Online-támogató!

A szerk.
| 2022.10.19. | A szerk

Ha teheti, lépjen feljebb, legyen olvasóból „előfizető”, bronzból ezüst, ezüstből arany, arany2 vagy arany3 fokozatú támogatónk – hogy havi klubestjeinken is találkozhassunk, illetve hogy feliratkozzon népszerű nemzetközi hírlevelünkre, a Hetedhétre! Vagy: „szabadítsa ránk” családtagjait, barátait, ismerőseit!

Indulásunk óta változatlan árakon segítheti szerkesztőségünk működését. Válság ide, válság oda, a támogatási összegeken nem emelünk. Mert hálás szívvel gondolunk azokra, akik – kisebb vagy nagyobb terhet vállalva – közreműködnek abban, hogy cikkeink mindenkihez eljuthassanak.

Viszont merünk kérni: ha teheti, lépjen feljebb, legyen olvasóból „előfizető”, bronzból ezüst, ezüstből arany, arany2 vagy arany3 fokozatú támogatónk – hogy havi klubestjeinken is találkozhassunk, illetve hogy feliratkozzon népszerű nemzetközi hírlevelünkre, a Hetedhétre.

Sok olvasónk megtette ezt már az elmúlt időszakban. Volt, aki törölte havi PayPal- vagy Donably-előfizetését, de csak azért, hogy kategóriát váltson felfelé. (Persze nemcsak PayPal és Donably létezik: támogathatja munkánkat rendszeres banki átutalással is, részletek itt, az oldal alján.) Más a 3 vagy 12 havi támogatását emelte magasabb összegűre. És olyanok is akadtak, akik ránk „szabadították” családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket – kérve őket, csatlakozzanak a Válasz Online köréhez.

Egy biztos: lapunk szerkesztőségi tulajdonban van, közösségi finanszírozásból működik, nincs titkos nagybefektetőnk, sem politikai hátszelünk. A célközönségünk pedig: Ön, Te, Önök, Ti. Azaz mindenki, aki olvas és ért. Senki más.

Nagyon köszönjük!


Legyen támogatónk a Donably-n, a biztonságos, magyar fejlesztésű előfizetési platformon. Paypal, utalás és más lehetőségek itt >>>

#Válasz Online