Ne hagyja veszni adója 1%-át, megindult a visszaszámlálás! – Válasz Online
 

Ne hagyja veszni adója 1%-át, megindult a visszaszámlálás!

A szerk.
| 2022.05.20. | A szerk

Az Ipsos felmérése szerint az emberek 72 százaléka veszni hagyja adója 1%-át, pedig csak két kattintás az egész, amiből ukrajnai riport, tényfeltáró cikk, új portrépodcast vagy stúdiófelszerelés lehet. Ma este lejár a határidő.

Rögtönzött közvéleménykutatásunk szerint az emberek a következő okokból nem rendelkeznek adójuk 1%-áról:

1. Túl bonyolultnak tartják. Valójában, ha tudja az ügyfélkapus jelszavát, egy-két kattintás az egész.
2. Más készíti az adóbevallásukat, például a munkahelyük és ott nem foglalkoznak ezzel. Május 20-ig ebben az esetben is cselekedhet, a rendelkezés nem érinti az adóbevallását, ez egy külön aloldalon történik.
3. Elfelejti, elsodródik. Szánjon két percet rá. Intézze most!

Hogyan kell nyilatkozni az 1%-ról?

(1) Kattintson ide, lépjen be az ügyfélkapujába. 
(2) Látni fogja saját adóazonosító jelét, hagyja üresen a rengeteg rubrikát, csak görgessen az adatlap Rendelkezés civil kedvezményezett részére sorához. 
(3) Másolja be az adószámunkat: 19087681-1-05
(4) Küldje el. Kész.

Mire fordítjuk a támogatást?

A Válasz Online és Az Élet meg minden podcast is szerkesztőségi tulajdonban van, pártoktól, oligarcháktól függetlenül, közösségi támogatásból működik. Az alapítványon keresztül ezt a munkát támogathatja.

Az alapítvány célja: A média és a polgári nyilvánosság támogatása, újsgírók képzése, a magyar és az európai kulturális értékek terjesztése, az oktatási, kulturális és kommunikációs tevékenység minél színvonalasabb művelése.

#Válasz Online