Épületberuházások: a gazdaság mozgatórugói (x) – Válasz Online
 

Épületberuházások: a gazdaság mozgatórugói (x)

Támogatott Tartalom
| 2021.01.11. | támogatott tartalom

A kisebb és nagyobb vállalkozások fenntartható működéséhez, fejlődéséhez időnként elkerülhetetlen egy-egy épületberuházás akár növekedési céllal, akár minőségbiztosítási szempontból. A mezőgazdasági termelők körében már ismert, biztos üzleti háttérrel rendelkező Frisomat a KKV-szektorban is széles megrendelői bázisra tett szert. A cég stabil működését a Bisnode minősítés is igazolja, ami egyre több megrendelő számára jelenti a tervezett beruházás biztonságát.

A Frisomat csarnokai a legváltozatosabb igényeknek is megfelelnek, legyen szó a mezőgazdaságról, az ipari vagy a sport és szórakoztató szektorról

Még 10 évvel ezelőtt sem volt ennyire fontos tényező, hogy egy cég hány éve működik a magyar piacon, mára azonban a biztos partnert kereső vállalkozások számára a döntési szempontok között szerepel a beszállítók piacon töltött múltja. Ebben a Frisomat biztos versenyelőnyt mondhat magáénak” – kezdi Raport László, a Frisomat magyarországi leányvállalatát közel 30 éve vezető szakembere – „Ebben a tekintetben is fontos számunka a Bisnode minősítés megszerzése, de természetesen a leginkább az a közel másfél ezer csarnok a jó működésünk bizonyítéka, amely az elmúlt évtizedekben a legkülönbözőbb iparágak szereplőinek épült.”

A belga anyacég hazáját már meghódítva Európát átszelve, Romániától Svájcig számos helyen büszkélkedhet gigantikus csarnokaival, de jelen van már a Kongói Köztársaság területén is. Magyarország is részese a nagyszabású beruházásoknak: zöldségtárolók, gumigyárak és több különféle iparágat szolgálnak ki. Nem ritka a visszatérő megrendelő sem, ami egyértelműen a cég megbízhatóságát támasztja alá. Ehhez még hozzátartozik az is, hogy a Frisomat a magyar cégek azon 9,82%-ába tartozik, akik Bisnode tanúsítványával rendelkeznek, azaz üzletileg a legmegbízhatóbbak és pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

A legegyszerűbb csarnokok akár családi vállalkozások számára is elérhető árúak

A Frisomat-csarnokok sokrétűségének köszönhetően könnyen alakíthatók, bővíthetők, nagyobb költségvetéssel működő ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági cégek igényeinek is megfelelnek, de a KKV-szektorban családi cégek, kistermelők részére is jövedelmező befektetésnek bizonyulnak. Az acélcsarnokok jellemzői közé tartozik, hogy rugalmasak és messzemenőkig igényre szabhatók; megvalósításuk pedig a lehető legkisebb fennakadással jár a megrendelő cég tevékenységében: akár néhány héten belül használatba vehetők. Nemcsak a kivitelezés szempontjából komplex, hanem a kutatás-fejlesztéstől kezdve, a tervezésen, gyártáson és helyszínre szállításon át, az összeszerelésig, sőt az utógondozásban és karbantartásban is teljeskörű segítséget nyújt a gyártó. A Frisomat acélcsarnokai a lemagasabb építési és minőségi elvárásoknak, az épület céljától és földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül szinte kompromisszum nélkül megfelelnek.

A könnyűszerkezetes csarnokok nemcsak hosszú élettartamúak, de alacsony a karbantartási igényük is

Összhangban a gazdaság és a környezet

A Frisomat csarnokok egyik nagy előnye, abból a tulajdonságukból fakad, hogy az előregyártott épületszerkezetek hidegen hengerelt, horganyzott acélból készülnek, így összeszerelésük gyors és egyszerű, pontosan összeilleszthető. Ehhez párosul a legrövidebb kivitelezési idő és a legjobb ár-érték arány. Ezek a csarnokok hosszú élettartamuk mellett könnyen karbantarthatók. A könnyűfémszerkezetes csarnoképítéshez mindössze egy sík területre (alapra) van szükség; az egyszerű telepítésnek és a magas minőségnek köszönhetően az új épület igen hamar befogható a profit termelésébe, így ára is hamarabb megtérül.

A Frisomat csarnokai nemcsak funkciójukat tekintve lehetnek a környezet megóvásának eszközei, de a cég működését tekintve is környezettudatosságra törekednek

A belga központú Frisomat működési szempontjai között jó néhány éve fontos szerepet tölt be az ökológiai lábnyom és a hulladékmennyiség minimalizálása, mely gyártó és megrendelő közös érdeke. A cég vezetése javasolja, hogy megrendelőik beruházásaikat már a tervezési szakaszban e szempont szerint is mérlegeljék, hiszen rövid-, közép- és hosszútávon egyaránt megtérül ezek egyensúlya.

További információkért látogasson el a Frisomat oldalára!

#támogatott tartalom