Cégen keresztül támogatná lapunkat? Most tegye meg! – Válasz Online
 

Cégen keresztül támogatná lapunkat? Most tegye meg!

A szerk.
| 2020.12.29. | Válasz

Megindult a visszaszámlálás, néhány nap van hátra az évből, a Válasz Online kétéves történetének az a tapasztalata, hogy ilyenkor megnövekszik a lapunkat segítő alapítvány céges támogatóinak száma. Miért? Mert a közcélú támogatás költségként elszámolható.

A Válasz Online tulajdonosa a szerkesztőség; munkánkat pártkasszáktól, nagybefektetőktől és oligarcháktól 100 százalékos függetlenségben végezzük. Ez a működési modell csak olvasóink segítségével tartható fenn. Kérjük, hogy álljon mellénk, legyen rendszeres vagy egyszeri támogatónk!

Amennyiben cégén keresztül szeretné támogatni céljainkat, a Polgárvilág Alapítvány számlaszámán teheti meg. Adománya közcélúnak minősül, ezért a befizetés költségként elszámolható. Kérjük, hogy az átutalásnál cége bankszámláját használja. A közlemény rovatban jelölje meg azt az emailcímet, amelyre a hírlevelet, meghívókat várja.

A következő támogatói csomagok közül választhat:

• Háromhavi arany: 15 000 Ft
• Éves bronz: 20 000 Ft
• Éves ezüst: 34 000 Ft
• Éves arany: 60 000 Ft

Bronzfokozatú támogatóknak minden hétköznap megküldjük a Válasz Online hírlevelét, ezüstfokozatú támogatók emellé meghívást kapnak a Válasz Online klubestjeire, aranyfokozatú támogatóink pedig exkluzív rendezvényeinkre.

A cégek évi 300 ezer forintos vagy annál nagyobb összegű befizetéssel alapítványunk gyémántfokozatú támogatóivá válhatnak.

A 2020-as évre való elszámolhatósághoz december 31-ig kell utalniuk, a befizetésről szóló igazolást január ötödikéig elsőbbséggel adjuk postára cége székhelyének címére.

A befizetéssel elfogadja, hogy emailcímét és a támogatási kategóriájának adatait az alapítvány átadja a Válasz Online Kiadó Kft.-nek, és ezekre a továbbiakban a Válaszonline.hu honlapon található GDPR szabályzat lesz érvényben. További kérdéseit a tamogatas@valaszonline.hu címen vagy a +36 [70] 593-8989-es telefonszámon teheti fel.

Polgárvilág Alapítvány
székhelye: 3528 Miskolc, Gyöngyösi István u. 15.
adószáma: 19087681-2-05
számlaszáma: 10700086-71080727-51100005
célja: A média és a polgári nyilvánosság támogatása, újságírók képzése, a magyar és az európai kulturális értékek terjesztése, az oktatási, kulturális és kommunikációs tevékenység minél színvonalasabb művelése.

Az alapítvány kurátora Élő Anita, a Válasz Online társalapítója.

Kérjük, támogassa a független polgári újságírást, legyen a Válasz Online támogatói klub tagja!

#Válasz Online