Újra karantén nélkül – vírus, újságírás, vírusújságírás [HetiVálasz 1×25]

·2020.06.04

Újra itt a Válasz Online podcastja, a HetiVálasz. 25. adásunkban kibeszéljük az elmúlt három hónap tanulságait, és megosztjuk a hallgatókkal, hogyan készültek a koronavírus-járvány alatt született, olvasottsági rekordokat döntő anyagaink. A korlátozások lazításának hála, remélhetőleg végleg magunk mögött hagyhatjuk a rádióadásnak nehezen nevezhető online konferenciabeszélgetéseket: mostani műsorunk már újra miniatűr stúdiónkban készült. Akik beszélgetnek: Élő Anita, Stumpf András és Vörös Szabolcs.

Az adás meghallgatható a fenti Spotify-ablakra kattintva. Ha az nem jelenne meg, közvetlen link itt. Ha asztali számítógépen, laptopon hallgatnának minket, vagy egyszerűen letöltenék az adásokat mp3-formátumban, a legegyszerűbb, ha felkeresik Lybsin-oldalunkat. Ha telefonon keresztül csatlakoznának műsorunkra, a Spotify mellett, iTunes-on (más néven Apple Podcasts), TuneIn Radio-n és Pocket Casts-on is megtehetik. Podcastunk RSS-csatornája ezen a hivatkozáson található.


Ez az adás nem készülhetett volna el olvasóink támogatása nélkül. Ha fontosnak tartja munkánkat, kérjük, legyen „előfizetőnk” akár már havi 1700 forintért, és csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

hirdetés

Kategória: Podcast