Kik állnak a járvány mögött? Sátánista pedofilok, német szabadkőművesek és az 5G – Válasz Online
 

Kik állnak a járvány mögött? Sátánista pedofilok, német szabadkőművesek és az 5G

Sztankóczy András
| 2020.05.27. | Nagytotál

A járvány első hulláma ugyan már lecsengőben van, de a vele kapcsolatos összeesküvés-elméletek még szárnyalnak. Ahogy az egész világon, úgy Magyarországon is, ahol van olyan konteós YouTube videó, amelyet 300 ezren néztek meg. Vagyis bármennyire bődületes ostobaságok is ezek, bizony hatással vannak a világra. Íme tehát a legfontosabb és legnépszerűbb elméletek, hogy végre ön is megtudja, kik is okozták valójában a járványt.

hirdetes


Csaknem 300 ezren kattintottak arra a videóra, amelyen az összeesküvés-elméletek magyar királya, Drábik János (nyitóképünkön balra) fejti meg embert próbáló másfél órában a koronavírus-járvány eredetét. (Alább néhány másodperces videóidézeteket közlünk, a teljes felvétel az iménti linken megnézhető.) A 82 éves gondolkodó több hónap karantén után lépett újra a nyilvánosság elé, hogy bebizonyítsa: a kényszerű elzártságot nem semmittevéssel töltötte. A műsorban a „minden mindennel összefügg” jegyében szinte a coviddal kapcsolatos valamennyi összeesküvés-elméletet sikerül összegyúrnia – ha meg akarunk ismerkedni a világban még a vírusnál is gyorsabban terjedő teóriákkal, nem is találhatunk jobb kiindulópontot.

Íme az alaptétel az amerikai állampolgársággal is rendelkező Drábik megfogalmazásában: „én nagyon szeretem Amerikát, de az igazságot még jobban szeretem. Márpedig az igazság az, hogy – nem szívesen mondom, de – ezt a vírust Amerikában fejlesztették ki. A legjobb tudósokat olvastam, egyértelműen mondják: ilyen a természetben nincs.”

És idéz is egyet, egy Nobel-díjas francia virológust, Luc Montagnier-t, aki tényleg azt mondta, hogy szerinte a vírus egy laborból ered. Csakhogy – és ezt Drábik nem mondja – a francia szerint egy kínai laborból. Ez viszont már nem illene a képbe, amely szerint a vírust ugye amerikai laborokban hozták létre.

Streamable – free video publishing

Nézzük tehát először a hogyant, aztán azt, kik teszik velünk mindezt, végül az okokat se hagyjuk homályban.

Drábik szerint tavaly októberben tartottak New Yorkban egy vírusterjesztési gyakorlatot, majd miután a davosi világgazdasági fórumon a pénzügyi elit is áldását adta a tervre, az amerikaiak az októberi katonai világjátékokon elvitték az AIDS és a SARS keresztezésével készített vírust a játékok helyszínére, Vuhanba, ahol szabadon engedték. Hogy kik? Nos, az amerikai kormányzat, illetve az őket irányító, „államok feletti pénzuralmi világelit”, amelyről azt kell tudni, hogy „körülbelül kilencezer emberből áll, de közülük csak tizenvalahány a legfelsőbb döntéshozó”.

Természetesen benne van Soros György is, de neki a vírusban csak mellékszerep jut, a főgonosz most Bill Gates. Ő az, aki elképesztő pénzekkel támogatja ezeket a kutatásokat, amelyek egyben biológiai fegyverkutatások is, tehát ezekben a laborokban érnek össze a kormányzati és háttérhatalmi erőforrások. A leghíresebb laboratórium persze Fort Detrick, amelyről már a szovjet propaganda (és Drábik) is azt állította, hogy ott fejlesztették ki az AIDS-t okozó vírust, a HIV-et. (Drábik szerint az ebolát is, amely vírusnak „az Egyesült Államok kormánya és Rockefeller a szabadalom-birtokosa”, bármit jelentsen is ez.)

Azt tehát már tudjuk, kik és mit tesznek velünk. De miért is? Mint látni fogják, bőven van rá okuk. Egyrészt Kína visszaszorítása. Az amerikaiak tudvalevőleg ezt csinálták már a madárinfluenzánál, meg a sertésinfluenzánál is, utóbbinál általuk lefizetett áruló kínaiak drónokkal szórták szét a víruspermetet az ország felett, amíg a kínai hatóságok le nem kapcsolták őket. Kína tönkretételét szolgálják Amerikában azok a perek, amelyeket a kínai állam ellen indítottak, mondván, az felelős a járvány elterjedéséért és ezért csillagászati kártérítéssel tartozik, aminek a végén majd a kínai kezekben lévő amerikai államadósság értéktelenné válik. (Az is bizonyítja, hogy a covid biológiai fegyver, hogy időrendben Kína után a másik ország, ahol berobbant a járvány, a szintén ősellenség Irán lett.) De ez csak az egyik cél. Igaz, a másik már kicsit nehezebben érthető. A lényege, hogy a világban a gazdasági folyamatok bizonyos időközönként fenntarthatatlanná válnak, s ezeket a helyzeteket általában világháborúval szokták kezelni.

Most viszont ez túl kockázatos lenne a nukleáris hatalommá lett Kína (és Oroszország) ellen, ezért egy finomabb „biológiai világháború” mellett döntöttek.

E szavak kimondását érdemes eredetiben is megnézni:

Streamable – free video publishing

És persze ott van az állandóan előkerülő mikrocsip. Vagyis az, hogy a korona elleni oltással Gatesék „nanotechnológiával olyan csipeket visznek be a testbe, amellyel hozzáférhetők lesznek az illető személyes és pénzügyi adatai, büntetett előélete” stb. Ezek a csipek persze a jelenlegi mobileszközökkel nem irányíthatók, ezért az orwelli totális ellenőrzés létrejöttéhez szükség van az 5G hálózat kiépítésére – hozza be végül Drábik a legújabb generációs mobilhálózatot is az elméletbe. És ha már behozta, hozzáteszi a világszerte hódító elképzelést, hogy az 5G erős „elektromágneses sugárzása meggyengíti az immunrendszert”, és ezzel segíti a vírust „igenis van ilyen összefüggés, megnéztem a statisztikákat”. 

Maga az 5G egyébként talán az első széles körben elterjedt összeesküvés-elmélet volt a járvánnyal kapcsolatban, miután kiderült, hogy Vuhanban nem sokkal a járvány kirobbanása előtt építették ki a hálózatot. És bár volt egy olyan unortodox változat is, hogy valójában az 5G sugárzása kezdett el halálos áldozatokat szedni a városban, és a koronavírust csak ennek az elfedésére találták ki, a hívők többsége szerint inkább arról van szó, hogy az 5G segíti a vírust.

Először január 20-án egy francia összeesküvés-honlapon jelent meg a covidot az 5G-vel összekapcsoló elmélet, két nappal később pedig egy belgiumi vidéki orvos nyilatkozott egy belga lapnak. Az újság kisvártatva ugyan visszavonta a cikket, de akkor már késő volt. Az elmélet egyre terjedt. Jellemző, hogy csak Nagy-Britanniában vagy két tucat támadást jegyeztek fel újonnan épített 5G-adótornyok ellen: volt, amelyiket sikerült is felgyújtani. Maga az elmélet megszületése egyébként aligha volt váratlan: a mobiltelefont és az adótornyokat megjelenésük óta rendszeresen összehozzák mindenféle betegséggel az agytumortól kezdve az autizmusig, jellemzően abból kiindulva, hogy a mobil is mikrohullámmal dolgozik, márpedig látjuk, mire képes egy tál étellel a mikrohullámú sütő. (Az ötödik generációs hálózattal kapcsolatos tévhiteket és a valóságot a Válasz Online ebben a cikkben foglalta össze még tavaly ősszel.)

Ehhez jön még, hogy az 5G-hálózat kiépítése roppant költséges és egyelőre egyáltalán nem magától értetődő, hogy tényleg meg fog-e térülni ez a befektetés. Nem egyértelmű, tényleg szükség van-e a generációváltásra, nem volna-e még jó ideig elég a 4G is. Márpedig ha ez így van, akkor nyilván csak egy ördögi terv lehet a magyarázat az 5G-re. A beavatottak a hatásmechanizmusban azért nem teljesen értenek egyet: a mérsékeltek szerint annyi történik, hogy az 5G káros sugárzása legyengíti az immunrendszert, amely így az ember szervezetét odalöki a korona áldozatául. A meredekebb tézis szerint a sugárzás aktiválja a vírust. Arra mindenképpen szeretik felhívni a figyelmet, hogy például a katonai hajókon, ahol ugye nyilván a radarok és antennák miatt fokozott a terhelés, mennyi koronavírusos eset történik. Arra viszont nem, hogy például Angliában ugyanúgy terjed a vírus azokon a településeken, ahol még nem épült ki az 5G hálózat, mint ahol már igen, vagy hogy a fent említett, és vírus által különösen sújtott Iránban egyáltalán nincs 5G, ahogy a világ nagy részén sincs. Szóval az 5G nagyot ment, főleg a járvány elején.

Aztán statisztaszerepre kényszerítette Bill Gates és az ő oltása.

Egy egészen elképesztő múlt heti felmérés szerint az amerikai republikánus szavazók csaknem fele (44 százaléka) azt hiszi, hogy Gates csipeket fog beültetni emberekbe az oltásával. Akik szerint ez valamiféle öreg, fehér szélsőjobbos szubkultúra eredménye, azoknak itt egy másik közvélemény-kutatás

Eszerint az amerikai felnőttek csaknem harmada véli úgy, hogy a covid egy laborból származik, negyedük szerint ráadásul szándékosan készítették, és az így gondolkodók között nagyobb arányban vannak fiatalok, főleg feketék és a latinók, utóbbiaknak például 40 százaléka tartja mesterséges vírusnak a covidot. 

Persze Gates csak magát okolhatja, hogy a támadások célkeresztjébe került: ha nem dolgozna már évek óta azon hatalmas alapítványával, hogy kiirtsa a fertőző betegségeket a Földön, ha nem tolna dollármilliárdokat oltásfejlesztésbe, akkor most senki nem gyanakodna rá. Így viszont elég visszanézni, ahogy például egy 2015-ös előadásában arról beszél, hogy az emberiségre a legnagyobb fenyegetést egy vírus okozta járvány jelentheti. És hogy az emberiség nincs erre felkészülve. Az tehát még csak az egyik vád, hogy Gates majd milliárdokat keres az oltáson. Ez egyébként általában felvetődik a gyógyszergyárak ellen, szinte minden új betegség esetén, pedig egyáltalán nem olyan egyértelmű, hogy egy új betegség jó üzlet a „Big Pharmának”.

A SARS-járvány kitörésekor például dollármilliárdokat öltek az oltás kifejlesztésébe, csakhogy addigra a járvány magától elmúlt, a befektetett pénzből pedig semmi nem térült meg. Egyébként is: viszonylag könnyű, de nem feltétlenül helyes megoldás egyenlőségjelet tenni okozó és aközé, aki valamilyen szempontból jól jár egy helyzettel. (A Válasz Online olvasottsága például nagyot nőtt az elmúlt időszakban, de be kell vallanunk, nem mi gyártottuk a vírust.)

Gates esetében azonban van még egy – a pénzen és csipes oltáson – túli vád is: hogy egy sátánista szekta tagja. Ennek az elméletnek az elterjedtségére jellemző, hogy már nem is csak Amerikában van jelen, hanem például Németországban is, ahol a leghíresebb vegán sztárszakács, bizonyos Attila Hildmann (nyitóképünkön középen) lett a vírussal kapcsolatos „felvilágosító kampány” és szabadságharc apostola. Hildmann szerint Gates utasításait követi a hazaáruló Angela Merkel kancellár, és a csupa szabadkőművesből álló német egészségügyi vezetés. Merthogy, ugye, az egész világot a szabadkőművesek irányítják. Vagy az illuminátusok. Esetleg a kettő együtt. Ezek, több száz évvel ezelőtt alakított egyház- és nemzetellenes mozgalmakként mindig kiválóan alkalmasak erre a szerepre, járvány idején különösen. Főleg, hogy még zsidókkal is tele vannak

Egy különösen mívesen kidolgozott elmélet szerint a világ leghíresebb kosarasának, Kobe Bryantnak január végén helikopter-szerencsétlenségben bekövetkezett halála volt az a kötelező emberáldozat, amelyet az illuminátusoknak egy nagy tömeggyilkosság (vagyis a koronajárvány) előtt be kell mutatniuk. Az egyelőre vitatott, hogy a bolygó lakosságának mekkora részét kell kiirtani, mire a megmaradt droidokra be lehet vezetni az új világrendet, a New World Ordert. (Ehhez képest szinte nem is nevezhető összeesküvés-elméletnek, amikor a magyar miniszterelnök a járvánnyal kapcsolatos Európai Uniós tervekről beszélve kimondja, hogy azok mögött valójában Soros György áll, aki ezzel akarja adósságrabszolgaságba taszítani a kontinenst és a liberálisok „azon a köldökzsinóron lógnak, amelybe Soros György pumpálja az életnedveket”.)

Orbán Viktoron kívül azért van más vezető is, aki miatt legalábbis vitatottá válik a tétel, hogy a világ összes befolyásos politikusát a háttérhatalom irányítja. Ez pedig Donald Trump, akinek különlegesen érdekes a szerepe a koronavírusos összeesküvés-elméletekben. Van a cikkünk elején vázolt változat, amely a világ nagy (Amerika-ellenes) részén Trumpot is az emberiséget tönkretenni akaró gonoszok között tartja számon. Amerikában ellenben létezik teljesen más olvasat is. Ennek a középpontjában az elmúlt évek legnagyobb hatású amerikai összeesküvés-elmélete, a QAnon áll. Ez egy 2017-ben megjelent anonim bejegyzésből ered, amelyet titokzatos szerzője csak Q-ként írt alá.

Ebben titkos, de természetesen megbízható iratokra hivatkozva arról számol be, hogy létezik egy Sátán-imádó pedofilokból álló, világuralomra törő titokzatos szekta.

A tagjai között ott vannak vezető demokrata politikusok (Hillary Clintontól Barack Obamáig), pénzemberek (igen, természetesen Soros is) meg persze fél Hollywood és a liberális média. Velük szemben pedig ott a magányos harcos, Trump, aki végül le fogja győzni a gonoszokat és akkor eljön a kánaán. Ebbe az elméletbe kellett tehát beilleszteni a vírust. Az egyszerűbb megoldás szerint a vírust a Trumppal szemben álló gonosz sátánisták alkották. A bonyolultabb változat még szebb. Ehhez tudni kell, hogy a szekta tagjai a sátánista szertartásokon megkínzott gyerekekből kinyert anyagot (adrenochrome) fogyasztanak. Igen ám, de a jó oldalon harcolók rájöttek, hogy Gatesék mire készülnek, és épp a vírussal és sikerült borsot törni az orruk alá. Kétszeresen is. Egyrészt sikerült a vírust bejuttatniuk az adrenachrome-ba, ezért lett az elit, vagyis a szekta annyi tagja fertőzött: Tom Hankstől egy rakás politikusig. Másrészt a vírus elszabadulása tulajdonképpen magának Trumpnak teremt lehetőséget arra, hogy rá hivatkozva katonai diktatúrát vezessen be az országban, hogy így végképp leszámoljon a szektával.

Talán fentiekből látszik: nincs olyan történet, amely túlságosan abszurd lenne ahhoz, hogy ne higgyenek benne. Vélhetően az az igazság, hogy különösen ilyen helyzetben, amikor egy semmiből föltűnt félelmetes járvány mindenki életét felforgatja, sokaknak egyszerűen szükségük van ezekre az elméletekre. Amiből sajnos az is következik, hogy igazán harcolni sem nagyon lehet ellenük. Ha engedik hirdetni őket, terjednek. (Főleg, ha orosz állami rásegítéssel hirdetik – részletek erről itt.) Ha nem engedik, akkor meg még jobban terjednek, hiszen annál értékesebb „az igazság, amit el akarnak titkolni”. Ha megcáfolják az agyament elméleteket, azt vagy nem hiszik el, vagy el sem olvassák a cáfolatot. Úgyhogy a legjobb, amit ezekkel ez elméletekkel tehetünk: élvezzük őket.


Ez a cikk olvasóink támogatása nélkül nem készülhetett volna el. Ha fontosnak tartja munkánkat, kérjük, legyen „előfizetőnk” akár már havi 1700 forintért, és csatlakozzon hozzánk a Facebookon!


#koronavírus