A Válasz-terv: két hónap alatt 1500 új támogató – Válasz Online
 

A Válasz-terv: két hónap alatt 1500 új támogató

Borbás Barna
| 2019.05.06. | Válasz

Indulásunk óta kérdezik tőlünk, megmarad-e a Válasz Online, biztos-e a folytatás. A decemberben kitűzött olvasottsági célt mára elértük. Cikkeink, interjúink idézettsége pedig várakozásainkat is felülmúlta. A tervezett 3000 előfizetőnek a fele már velünk van; a célunk két hónap alatt még 1500 támogató.

hirdetes

A Válasz Online ezen a héten hatodik hónapjába lép. Decemberben a nulláról, tégláról téglára kezdtük építeni a lapot. Eredményeinkre büszkék vagyunk: idézettségünk a magyar és a nemzetközi sajtóban (a New York Timestól a RIA Novosztyiig) is kiemelkedő, rendezvényeinkre egyre többen kíváncsiak, formabontó tartalmaink nagy sikerrel futottak, Vörös Szabolcs kollégánk pedig a minap elhozta a Minőségi Újságírásért Díjat.

Támogató olvasóinknak köszönhetően ma már kijelenthető: lapunk életképes. Ám annak érdekében, hogy működésünk tartósan biztosított legyen, a meglevők mellé még 1500 „előfizető” olvasót szeretnénk gyűjteni, két hónap alatt. „Kampányvideónk” erről szól:

VÁLASZ ONLINE TÁMOGATÓI KAMPÁNY

Ahogy a szpotban elhangzik, a Válasz Online továbbra is szerkesztőségi tulajdonban van (és abban is marad); nincs sem befektetőnk, sem politikai hátszelünk. Lapunk az első három hónapban önkéntes munkával épült, és nagy örömünkre szolgál, hogy azóta találtunk hirdetőket is, akik lehetőséget látnak az általunk kínált felületekben. Fennmaradásunk garanciája azonban a rendszeres közösségi finanszírozás, de kisebb-nagyobb technikai fejlesztéseinket is ebből tudjuk fedezni. Ezért hívjuk olvasóinkat, hogy váljanak „előfizetőkké”. Nemcsak kérünk, adunk is: bronz fokozatú támogatóinknak napi hírlevelet, ezüst fokozatú támogatóinknak rendezvénymeghívókat küldünk.

Csatlakozzon hozzánk! Legyen ön is egy az 1500-ból! Részletek ezen az oldalon.

#Válasz Online