Karácsony–Puzsér vágatlanul: NER-ről, előválasztásról, fasisztázásról – Válasz Online
 

Karácsony–Puzsér vágatlanul: NER-ről, előválasztásról, fasisztázásról

Borbás Barna
| 2019.03.13. | videó

Ilyen se volt még: miután Tarlós István erős állításokban gazdag interjút adott lapunknak a két főpolgármesterjelölt-aspiránst, Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet is „bekóstolva”, mindketten jelezték, hogy nem hagynák annyiban a dolgot, válaszolnának a Városház utca urának mondataira, méghozzá együtt, egyszerre. A Válasz Online küldetésének tartja értelmes közéleti viták közvetítését: felkészültünk, megszerveztük, így március 13-án délelőtt Karácsony és Puzsér egy asztalhoz ült egy rendhagyó nyilatkozatra kollégánk, Stumpf András moderálása mellett. Mi pedig erről rendhagyó módon nem interjúban vagy cikkben, hanem videóban számolunk be. A vágatlan anyag a lenti videóablakban megnézhető.

A teljes beszélgetés több mint egy óra hosszú volt. Az utolsó perceket leszámítva kollégánk kérdezett, de a végén az ATV, a hvg és a Pesti Srácok is szót kapott. Az ő kérdéseiknél a hang sajnos sokkal halkabb, ezért előre is elnézést kérünk.

Karácsony-Puzsér vágatlanul: NER-ről, előválasztásról, fasisztázásról

Ez volt tehát az első alkalom, hogy Karácsony és Puzsér főpolgármesterjelölt-aspiránsi minőségében egy asztalhoz ült. Folytatás következik.

Nyitókép: Vörös Szabolcs

Ha tetszett a videó, kérjük, támogassa a Válasz Online munkáját, és kövessen minket Facebookon!

#Karácsony Gergely#Puzsér Róbert#Tarlós István